VASTU ANALIZA in CENIK

Vastu ni estetsko urejanje stanovanja, temveč nam pomaga vzpostaviti ravnovesje, obilje, zdravje in vitalnost, dobre odnose, finančno rast...

Vastu analiza in svetovanje sta primerna za vse. Za odpravljanje neravnovesja v prostoru niso potrebne večje spremembe v stanovanju ali poslovnem prostoru, odpravimo ga lahko tudi z enostavnimi preventivnimi ukrepi.

Kako urediti svoj prostor po načelih Vastuja ?

 Za analizo obstoječega stanja stanovanja, hiše ali poslovnega prostora, je potreben:  

  1. Ogled prostora, natančen tloris in naslov.
  2. Datum, točna ura in kraj rojstva vsakega posameznika, ki biva v stanovanju/hiši (op. v primeru poslovnega prostora podatek potrebujemo za vodje). Na podlagi rojstnih datumov lahko izrišemo načrt, kaj komu najbolj ustreza v vsakem prostoru.

Za predloge, usklajene z Vastu pristopom pripravim analizo prostora. Ta temelji na osnovi analize natalne karte z vedsko astrologijo Djotish, ki osebi pomaga, da lažje prepozna svoje prednosti, izbere pravo pot, se izogne morebitnim oviram in težavam ter da spozna in razume svojo preteklost in vse vzroke, ki so prinesli različne situacije v njeno življenje.

                  

S pregledom tlorisa in natalne karte ter izmero smeri neba izdelam načrt, ki vsebuje pregled pomembnih točk za vsakega posameznika v prostoru in preverim, ali ga te podpirajo ali ne. Na podlagi načrta priporočim  ustrezne preventivne ukrepe in svetujem, kako neustrezno stanje popraviti. To običajno vsebuje:

  • prilagoditev namembnosti prostora,
  • premestitev pohištva,
  • uporaba ustreznih barv, rastlinja, simbolov in elementov, okrasnih predmetov…

Pripravljen načrt skupaj pregledamo in se o njem pogovorimo.  Priporočljivo je, da se svetovanje izvede v prostoru, za katerega je bil narejen načrt.  

Cenik

  •  Analiza in svetovanje za stanovanja / hiše (prilagoditev in ureditev prostorov)
  • Analiza in svetovanje za poslovne prostore (prilagoditev in ureditev prostorov)

Cena analize in svetovanja se razlikuje od posameznega primera, saj je odvisna od števila oseb, ki živijo v stanovanju/hiši (oziroma od števila vodij v primeru poslovnega prostora) in nadstropij objekta … Ponudbo za analizo in svetovanje vam lahko pripravim po uvodnem pogovoru.

Vedno je pravi čas, da storimo to, kar je prav.

Če želite svoj dom ali poslovni prostor urediti v skladu z vami osebno in naravnimi zakonitostmi
ter tako izboljšati kvaliteto svojega življenja, vam pri tem z veseljem pomagam.