Pravno obvestilo

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu www.ka-komunikacije.si.

Vsebine in fotografije, objavljene na spletnem mestu Ka komunikacije so last KA KOmunikacije, Urška Bratkovič s.p. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.
Vsebina, objavljena na teh spletnih straneh, se lahko reproducira le v nekomercialne namene, pri čemer mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Pri uporabi vsebine je obvezna navedba vira. Vsebine, objavljene na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja KA KOmunikacije, Urška Bratkovič s.p.

Vsebina “Komunikacije s prostorom” je povzeta iz

  • šole Djotiša in Vastuja podjetja ISA inštitut, ki je v lasti Tine Pipan,
  • knjige Iskra Izvora, avtorice Nerine Darman in
  • knjige Vastu, avtorja A.P. Kezele.

Na spletnem mestu Ka komunikacije so objavljene povezave na spletne strani drugih podjetij/organizacij. Nad vsebinami na teh spletnih straneh Ka komunikacije nima nadzora, zato zanje ne prevzema nobene odgovornosti.

Nekatere slike, ki so uporabljene na teh spletnih straneh, so bile objavljene na internetu in se smatrajo za javno last, ker niso bile zaščitene z zakonom o avtorskih pravicah. Viri teh slik so tako imenovane “free galerije”. Če z uporabo slike kršim avtorske pravice, me kontaktirajte in slika bo odstranjena.