r-evolucija = reLOVEucija

Dogaja se, na vseh nivojih – in prav je tako. Planeti, portali, energije, zavest ljudi… vse skupaj je pripeljalo tako daleč, da se ljudje zbujajo in začenjajo stopati skupaj.
Ja, čas je.

Vsi si želimo sprememb, sprememb na bolje- v resnici pa je večinoma ostalo zgolj pri željah, jokanju za boljšimi časi, jezi in okrivljanjem drugih. Nismo se zavedali, da smo mi sami kreatorji svojih življenj. Če želimo spremembe, se moramo obrnit in jih ustvarit, z drugačnim razmišljanjem, z drugačnimi besedami, z drugačnimi dejanji. Nikakor ničesar ne rešimo, če krivimo druge ljudi, kajti s tem predajamo svojo moč njim. Na tak način stopimo iz odra in igro svojega življenja opazujemo kot gledalec, ne pa kot scenarist, režiser in glavni igralec.

In morda je prav zdaj končno nastopil čas, da to storimo, vsak zase in vsi skupaj.
Vsi ti protesti in odzivi nanje kažejo, da smo ljudje nezadovoljni in da si želimo sprememb. Morda nam bo ravno to, da stopimo skupaj na ulice dalo notranjo moč in zavedanje, da lahko veliko storimo- zase in za druge. Vse spremembe se začnejo dogajati znotraj posameznika, šele nato se pokažejo v zunanjem svetu.

 

Če stopimo vsi skupaj in se podpiramo…nam bo uspelo marsikaj, še najpomembneje pa je dejstvo, da nam bo uspelo narediti premike znotraj nas. V slogi je moč.

Tako vidim situacijo s protesti in jutri bom tam, skupaj z vsemi ostalimi, ki si želimo nove dobe, novega načina življenja. Že samo to, da se vrstijo pozivi k mirnim protestom, z rožami namesto granitnih kock, je pokazatelj, da se zavest ljudi prebuja, da smo dojeli eno veliko stvar: s silo se ne rešuje zapletov in problemov.

In naj ta revolucija, ki bo pravzaprav evolucija, pripelje do reLOVEucije.

 

Edini hudiči na tem svetu so tisti, ki se podijo v našem srcu. Tam bi moral izbojevati vse svoje bitke.
Mahatma Gandhi